QUE ÉS IActa
IActa és una solució d'Intel·ligència Artificial en el núvol per a la gestió d'actes/vídeoactes de plens municipals, sessions parlamentàries regionals o autonòmiques, reunions i consells d'administració.

Senzill

Independent de l'equipament audiovisual que tingui a la sala. Només necessitem el vídeo gravat de la sessió i nostra potent IA farà la resta.

Pràctic

No requereixes cap equip addicional, ja que tot el nostre sistema es troba en el núvol. Simplement necessites un navegador per a accedir i administrar els teus continguts.

Econòmic

Sense necessitat d'incórrer en costos d'inversió en equips, manteniment o actualitzacions, i sense requerir coneixements tècnics, simplement pagar una còmoda quota mensual.
CARACTERÍSTIQUES

AIXÒ ÉS EL QUE PODEM FER PER TU

Signatura Digital

Oferim signatura electrònica amb certificats acceptats per la plataforma @firma, complint requisits legals, i generació automàtica de l'acta i vídeo acta.

Transcripció automàtica

Oferim transcripció automàtica de veu a text en diversos idiomes i subtitulat automàtic sobre el vídeo mitjançant la nostra potent intel·ligència artificial..

Reconeixement d'intervinents

Després de la transcripció, es generarà un arxiu estructurat que distingirà clarament l'intervinent, així com l'inici i fi de cada intervenció.

Generació de l'Acta Automàtica

Amb el contingut transcrit i utilitzant una plantilla corporativa, podrem generar l'acta completa i signar-la digitalment.

Publicació

Publicarem la videoacta, la qual estarà signada, transcrita i indexada, en el portal públic d'accés per als ciutadans.

Cerques

El nostre sistema compta amb un mòdul de cerca que permet realitzar filtrats a través de diversos camps, com a data, sala, assistents, punt de l'ordre del dia i text de la transcripció. Això facilita trobar la informació desitjada de manera ràpida i precisa.

Vols una DEMO gratuïta?

Emplena el formulari i contactarem amb tu per a programar-la
Descobreix tot el potencial de IActa

IActa

Des de 400€ Mensuals
  • Formació del sistema
  • 30h mensuals
  • Transcripció automàtica
  • Signatura digital de la videoacta
  • Reconeixement d'intervinents
  • Generació de l'acta automàtica
  • Publicació en portal públic
  • Validació de la sessió en vídeo i paper
  • Indexació i cerques